“Берое” и Илиан Илиев – отбор и треньор на годината в Стара Загора

“Берое” и Илиан Илиев бяха избрани за втора поредна година съответно за Отбор (колективни спортове) и Треньор на годината в Стара Загора, съобщиха от Пресслужбата на отбора.

Победителите получиха своите нгради от кмета на Община Стара Загора проф. Светлин Танчев на специална церемония в сряда вечер. Традиционният Бал на спортиста в Града на липите се организира от 1997 г.

Зелено-белите записаха една от най-успешните си футболни години със спечелването на Купата на България и доброто си класиране както в края на миналия сезон, така и в есенния дял на шампионата и са определяни от специалистите като един от най-грамотните и добре играещи отбори у нас.

Успехите на “Берое” са подпомогнати и от добрата работа на старши треньора Илиан Илиев, който според гласуването на
спортните журналисти напълно заслужи наградата си.

Новите попълнения на “Берое” от вторник – Милен Танев и Цветан Филипов, изразиха своето задоволство от трансферите и надеждата си за добро представяне, с което да зарадват многобройните зелено-бели фенове.
-

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн