Кметът – без мерак за втори мандат. Споделено на чаша вино.


Кметът проф.Светлин Танчев събра днес на по чаша червено вино и баница с късмети за Коледа старозагорските журналисти. Разбра се, че майсторките на вкусотията са момичетата от кабинета му, под неговия строг надзор.

2010-та, която изпращаме, бе трудна година. В нея имаше и хубави, и недотам приятни моменти. Няма да бъде по-лека и новата 2011-та, в края на която ще има и избори 2 в 1, каза градоначалникът и благодари на медиите за съвместната работа. И мимоходом съобщи, че няма да се кандидатира за втори кметски мандат.


След което всеки си взе парче баница с късметче.  На кмета се падна веселие до зори. На други – както се полага – пътувания, късмет, учение, любов и пр., и пр.


Преди веселата част проф.Танчев връчи ключа от нова пощенска кутия на Омбудсмана на Стара Загора Павлина Геренова. В кутията, която се намира в Информационния център на Общината на партерния етаж, старозагорци ще могат да пускат директно сигналите си към обществения защитник, без да плащат за писмо с марка. Над 300 души са се обърнали към институцията през 2010 г., съобщи Павлина Геренова. Сигналите са 131 на брой.

-crl

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн