ВМРО ремонтира детски площадки, чака предложения от домоуправителите

STZAGORA.NET

Николина Горова - с четка в ръка

ВМРО-БНД в Стара Загора в състав Кристиян Петков – член на националното ръководство, Антон Андонов – областен координатор и Красимир Червилов – общински председател представи днес кандидата си за кмет на общината. Това е Николина Горова, досегашен секретар на община Стара Загора. За участието си в предизборната кампания тя ще бъде в отпуск.

Обявяването на кандидатурата на Николина Горова за кмет стана на открито – на детска площадка в междублоково пространство на ул.”Кольо Ганчев” в Стара Загора, непосредствено над бул.”Столетов”, която воеводите от ВМРО са ремонтирали през последните дни, а днес довършват боядисването й. Някои от металните съоръжения на площадката се е наложило да бъдат заварени, оправени са люлките, а за боядисването в свежи цветове са отишли 12 кутии боя. Срещу само 200 лева, вложени в ремонта, резултатът е превъзходен и всички в квартала са доволни, отчетоха от партията.

“В европейската година на благотворителността нека направим заедно нещо добро за Стара Загора”, призова Николина Горова. ВМРО-БНД приканва още тези дни домоуправителите в Стара Загора да заявят кои междублокови пространства и детски площадки се нуждаят от ремонт. Това те могат да сторят на тел. 0888/92-28-36.

Оценката на ВМРО-БНД за управлението на община Стара Загора от екипа на проф.Танчев е добро, като проблемна е била само комуникацията на администрацията с обществеността, отбеляза Николина Горова.

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн