МГЕРБ организира безплатен образователен курс „10 стъпки до Китай”

STZAGORA.NET
На 11 август в 16:00 часа в офиса на ПП ГЕРБ-Стара Загора (ул.”Митрополит Методий Кусев” N 5) стартира безплатен младежки курс „10 стъпки до Китай”, който се провежда по инициатива на Младежката организация на ГЕРБ (МГЕРБ), съобщиха от пресцентъра на партията. Проявата е в навечерието на Международния ден на младежта, който се отбелязва на 12 август.

По повод задълбочаващите се партньорски отношения между област Стара Загора и автономна провинция Вътрешна Монголия в Китай, курсът ще има за цел да запознае участниците в него с културата и историята на могъщата източна държава, съчетано с овладяването на речеви изрази.

Обучението, което ще продължи 10 дни, ще бъде проведено от Мария Кирилова, международно сертифициран езиков преподавател, член на старозагорския клуб “Берое” в Шанхай.

В курса могат да вземат участие младежи на възраст от 18 до 25 години.

Занятията ще се провеждат в офиса на ПП ГЕРБ в Стара Загора, ул. “Митрополит Методий Кусев” 5.

Крайният срок за записване е 10 август в офиса на ПП ГЕРБ. Пропусналите срока могат да направят това и в деня на започването на курса – 11 август.

В ”10 стъпки до Китай” участие ще вземе и Живко Тодоров, кандидат за кмет на ПП ГЕРБ за Стара Загора.

За контакти e-mail: szmgerb@gmail.com
-

споделяне в социални мрежи

1 коментар on “МГЕРБ организира безплатен образователен курс „10 стъпки до Китай””

  • Ни-хао wrote on 12 август, 2011, 16:34

    Първият урок се проведе при изключителен успех. Вторият ще е във вторник, 16 август, от 09.15 часа. Заповядайте!


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн