СДС в Раднево издигна съдия за кандидат-кмет

Инициативен комитет, съставен почти изцяло от членове на СДС, е издигнал кандидатурата на Евелин Драганов, съдия в Районен съд – Раднево, за кмет на бъдещите избори за местни органи на властта през 2011 година, научи “Старозагорски новини”.

Новината бе потвърдена от областния председател на синята партия Любка Иванова. Тя допълни, че общинската организация на СДС в миньорския град застава зад кандидатурата на Драганов и смята, че тя ще бъде подкрепена от болшинството радневци.

Евелин Драганов е 45-годишен, два мандата е бил председател на Районен съд – Раднево. Като такъв той е познат на жителите на града, а като магистрат се слави с честност и неподкупност.
Междувременно общинската организация на СДС в Раднево проведе и своята отчетно-изборна конференция. За председател на организацията единодушно бе преизбран Васил Веселинов, чиято кандидатура беше единствена на конференцията.

Игнат ПЕТКОВ
-

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн