ГЕРБ – Стара Загора с подарък за жителите на Малко Кадиево

STZAGORA.NET
*
Структурата на ПП ГЕРБ в Стара Загора отново зарадва жителите на село Малко Кадиево. Нов хладилник, от който ще се възползват членовете на местния пенсионерски клуб, бе подарен в навечерието на празника на селото – 6 септември.

Общинският ръководител на партията Емил Христов бе гост на тържеството по повод Съединението и официален празник на Малко Кадиево заедно с общниския съветник, който отговаря за селото Николай Николов.

„Вие сте образец за село, което се развива, което е единно!“, каза Емил Христов. „Малко Кадиево не случайно празнува на 6 септември. Вие сте пример за преодоляване на различията, за съвместна и ползотворна работа – все неща, от които се нуждаем всеки ден. Българският народ е велика сила, когато е единен, въпреки противоречивите времена, които са го настигали, в които живеем и сега“, добави Христов по време на откриването на празника.

Своята благодарност към непрестанната подкрепа, която получава Малко Кадиево, от местната политическа организация, изрази и кметът на селото Теньо Тенев.

Местни фолклорни групи към читалищата в селата Малко Кадиево и Преславен поздравиха с песни и танци гостите на тържеството в старозагорското село.
#vvv

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн