Пъстър Ден на детето подготвят в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
На 1 юни от 10.00 до 12.00 часа в парк „Пети октомври“ Община Стара Загора организира празник, с който да зарадва най-малките жители на града по повод 1 юни – Международния ден на детето. Веселието ще премине под мотото „От деца за деца“. Малчуганите от ЦДГ №3 “Ян Бибиян”, №6 “Камбанка”, №7 “Светулка” и №13 “Пролет” ще поздравят връстниците си с песни и танци, а след това ще се забавляват заедно с тях, рисувайки по асфалта и участвайки в забавни игри.

Организаторите са предвидили много изненади и подаръци. Спонсори ще осигурят награди за специална томбола, в която да се включат всички присъстващи.

По време на тържеството в централния парк ще бъдат връчени наградите на трите детски заведения, които са събрали най-много харесвания в социалната мрежа с участието си в изложбата на великденски украси, организирана от Община Стара Загора. Гласуването стартира на 28 април и завърши на 25 май.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн