Откраднаха колети с козметика от сградата на Централна поща – Стара Загора

STZAGORA.NET
*

Снимка bTV
*
Неизвестни са успели да проникнат тази вечер в сградата на Централна поща в Стара Загора, съобщи bTV. Изчезнали са колетни пратки на козметична компания (AVON, по някои данни – бел. ред).

Обирът е извършен най-вероятно снощи, но липсите са констатирани рано сутринта, след като служителите отишли на работа. Около 7:00 часа на телефон 112 постъпва сигнал, полицията започва оглед.

Крадците са влезли през отвора за получаване на колетните пратки. Задигнатите пакети не са били в полезрението на камерите. По неофициална информация и СОТ-ът не е сработил.

Крадците не са успели да проникнат в паричния салон.

Сградата на пощата в Стара Загора се намира на центъра на града, близо до полицията. Мястото е осветено.

От ОДМВР направиха следното съобщение по случая:

На 30.05.2015 г. в 07.47 ч. по тел.112 в 1-во Районно управление на полицията – Стара Загора, е получено съобщение за разбито помещение за колетни пратки в сградата на Централна поща, намираща се на адрес ул. “Св. Княз Борис ” № 81.

При извършения оглед на местопроизшествието е установено, че за периода от 19.10 ч. на 29.05.2015 г. до 07.00 ч. на 30.05.2015 г. неизвестен извършител, след отваряне на метални врати на товарно помещение, е проникнал в склад за колетни пратки и е извършил кражба на 18 колетни пратки, основната част от които съдържащи продукти на козметична компания. Нанесените щети са в процес на изясняване.

Образувано е досъдебно производство по чл.194 от НК. Провеждат се процесуално-следствени действия и оперативно-издирвателни мероприятия за разкриване на извършителя на престъплението.
#

vvv

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн