Б. Биволарски призова Б. Борисов на дебат за Стара Загора

STZAGORA.NET/STZNEWS.BG

Бойчо Биволарски

“Аз не се страхувам от Бойко Борисов и го каня на дебат за Стара Загора в последната седмица. Отивам на балотаж, подкрепен от всички леви партии” – заяви на заключителна среща с актив и симпатизанти кандидатът за кмет на БСП Бойчо Биволарски.

“Не се страхувам от мечки и вече съм в гората. Няма с какво да ме компрометират, аз не съм корумпиран” – категоричен бе пред партийния актив Биволарски.

На предизборната среща присъстваха и Деница Златева, член на Националния изпълнителен съвет и областен координатор за Стара Загора, Красимир Янков, член на националния предизборен център на БСП и депутатът и бивш кмет д-р Евгений Желев.

Кандидатът за кмет на БСП Бойчо Биволарски прочете специална декларация от председателя на партията Сергей Станишев, с която се призовава за пълна мобилизация на членовете и симпатизантите на БСП. В нея лидерът на социалистите заявява: “Това правителство успя за две години да унищожи всичко, което създадохме ние и нашите предшественици… Ние казваме не на разрухата, мизерията и погазването на човешките права, не на полицейщината…Да излезем и да кажем “хората не ви искат”.

На заключителната предизборна среща кандидат общинските съветници Илия Златев, Георги Гьоков и Ивайло Начев коментираха листата на коалиция БСП и партия Българска социалдемокрация като “достойна, мотивирана и амбицирана да даде най-доброто от себе си”.

“Бойчо Биволарски бе най-активният общински съветник през годините, наричат го “човекът-реплика, човекът-дуплика”, писа слаб 2 на управляващите и заяви, че след тази кампания ще работи за сваляне правителството на ГЕРБ” – припомни Красимир Янков от Националния предизборен център на БСП. Последният призова да се гласува с бюлетина № 8, а от своя страна Бойчо Биволарски сподели пред симпатизанти: “Гласувайте с № 57 за листата на БСП, помнете, че това е рождената година на най-успелия кмет на града д-р Евгений Желев”.
-vvv

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн