Един мач и десетки възможности за игра и печалба

78987Колко варианта за залог може да поднесе един футболен мач? Ако погледнем към менюто на двубой от Висшата лига на Англия или италианската Серия А, виждаме, че са налични десетки, дори стотици пазари. Функциите на модерните букмейкъри дават възможност за комбиниране на различни видове събития само от една футболна среща. Тази опция се нарича създаване на залог или бет-билдър, като акумулира коефициентите на две или повече селекции в рамките на мача, а се предлага също и баскетбол, тенис и други игри. Сега един нов клиент в bet365 може да се възползва от богатството на тези възможности, като получава шанса и за подсилване на печалбата при определени условия.

Как се случва това? Актуалното предложение на световната компания за онлайн залози предвижда допълнителна възвръщаемост за играчите, ако изберат поне три селекции при използване на функцията Създай залог. Техните коефициенти трябва да акумулират стойност от минимум 2.00 или по-голяма от тази. При поставяне на залога потребителят на бет365 трябва да избере дали да използва варианта за Подсилена печалба. Той се предлага за много футболни срещи, но не за абсолютно всички в менюто, така че трябва да се провери дали за избрания от нас двубой ще бъде налично това предложение или не. Освен това при затваряне на залога подсилването пада, така че играчът трябва да си направи сметка дали да действа на сигурно с кеш-аут или да чака изхода на събитията, които е предвидил, за да не пропуска шанса си за максимална печалба. При подсилването има и поставен лимит на сумата, която може да бъде рискувана в конкретния случай.

Бет-билдър или колонка – кой вариант е по-добър?

Няма еднозначен отговор на такъв въпрос. И в двата случая става дума за множествен залог, само че при използване на функция Създай залог в bet365 всички селекции са в рамките на един конкретен мач, като тази функция трябва да бъде и специално активирана. При стандартната колонка отново се акумулират два или повече коефициента, но те вече трябва да бъдат от различни двубои, а могат да бъдат дори от различни спортове.

За мнозина успехът е по-близо с използване на бет-билдър, тъй като когато фокусът пада върху конкретен двубой, то развоят на събитията в него изглежда по-предвидим. Това, разбира се, може да бъде измамно, а и е доста субективно дали даден изход е “сигурен” или не. Безспорното предимство на този вариант откриваме в това, че всичко се развива и решава в рамките на 90 минути – или най-много 120, ако мачът е с елиминации и сме включили и събития и извън редовното време. А при обичайния множествен залог може да наредим мачове, които започват и завършват по различно време, което ни кара да чакаме по-дълго време. Но за някои потребители това не е проблем.

Основният минус и при двата типа игра с повече от едно включени събития е ясна – достатъчно е една селекция да не бъде позната, за да “изгори” целият залог. Затова често, когато остава да бъде определен изходът само на една прогноза от 3-4 или повече, играчите прибягват към кеш-аут, ако такъв е наличен. Но в определени ситуации като предложението за подсилване на печалбата от страна на бет 365 това не е удачно решение.

Хазартът е само за пълнолетни и за забавление – играйте отговорно.

#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн