Търговeц на дребно на продуктите на Pepsi в Стара Загора спечели ски ваканция в Швейцария

STZAGORA.NET
Сосбтвеникът на ЕТ “Кацаров-Пламен Петров” ще пътува с още 19 търговци на дребно до Швейцария през март 2011 г.

Търговец на дребно на продуктите на Pepsi в Стара Загора спечели ски екскурзия до Швейцария. Собственикът на фирма ЕТ “Кацаров-Пламен Петров”, заедно с още 19 търговци на дребно, ще получи наградата ваканция за двама през март 2011 г. в швейцарския ски курорт Анзер с включени нощувки, закуски, вечери и карта за ски съоръжения.

Имената на първите 7 късметлии, спечелили луксозната почивка, бяха изтеглени с томбола на 15 декември. Останалите ще станат ясни на 17 януари и 16 февруари 2011 г. Екскурзията е част от кампания с подаръци за лоялните търговски партньори на официалния бутилировач на продуктите на PepsiCo за България Куадрант Бевериджис. Тя стартира в средата на ноември 2010 г. и ще продължи до 15 февруари 2011 г. Кампанията включва над 400 подаръка и много безплатни продукти за лоялните търговски партньори.

Пътуването до швейцарския ски курорт е голямата награда в кампанията. За да участват в томболата за нея, търговците трябва да закупят стек от 6 бутилки от 2 или 2.5 литра Pepsi, Mirinda или 7UP и да въведат кода от скреч картата в стека в интернет на www.pepsi-bg.com. Всеки търговец трябва да регистрира своя индивидуален профил на сайта и да въведе поне 5 кода от скреч карти. Освен екскурзиите, по този начин търговците могат да спечелят и 400 Bluetooth слушалки за мобилен телефон. Всяка от скреч картите може да им донесе и до 10 стека безплатни продукти от Куадрант Бевериджис – Pepsi, Mirinda или минерална вода „Даня Богиня на водата”.

“С Коледните и Новогодишни празници искаме да зарадваме с подаръци и хората, чрез които достигаме до нашите крайни клиенти. Целта ни е нашите продукти да носят удоволствие и забавление както на потребителите, така и на партньорите ни – собственици на хиляди обекти за търговия на дребно в цяла България”, каза Бранимира Тодорова, Маркетинг мениджър на Куадрант Бевериджис.

В кампанията с подаръци могат да участват само търговци на дребно. За да получат своите награди, те трябва да запазят своите скреч карти. Пълните условия за участие са на интернет страницата www.pepsi-bg.com.
-

share button

1 коментар on “Търговeц на дребно на продуктите на Pepsi в Стара Загора спечели ски ваканция в Швейцария”

  • Светлана Бинева wrote on 14 януари, 2011, 22:04

    Честито на спечелилите!!!


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн