Хиляди старозагорци окупираха LIDL

“Толкова струпани хора, наредени в тлъста километрична опашка, не сме виждали дори по времето на соца”, коментираха дами в третата възраст, които вчера не успяха да се докопат до евтините стоки на Lidl. Пенсионерите са категорични, че само здравите полицейски кордони са успели да въдворят ред и не се е стигнало до контузии и екшъни.

Очевидно надеждата за евтини стоки подмами жителите на Стара Загора, които още преди 8 часа бяха окупирали подстъпите на най-новия хипермаркет от популяраната немска верига. Както бе предварително обявено кметът Светлин Танчев преряза лентата на новата придобивка в необичайно ранния час за подобно събитие, най-вероятно заради предстоящата важна сесия на ОбС Стара Загора. Извършен беше и водосвет.

Снимка econ.bg/bgnes

А след това се заредиха тълпите купувачи, въоръжени с примамливите оферти на Lidl, които предлагат нечувана евтиния – шоколади по 45 стотинки, белгийски бонбони от 400 грама само за 1,99 лв, банани и мандарини по 70 ст, олио по 1,49 лв литрова бутилка…

Снимка trud.bg

Репортерска проверка на “Старозагорски новини” показа, че вчера до късно вечерта опашката не отъня. Имаше и доста мераклии, които я съзираха, начаса се прощаваха с намерението да пазаруват евтино.”Обещават, че до неделя ще са толкова ниски цените или до изчерпване на количествата. Ама като гледаме тоя народ, май още днес ще свършат промоционалните стоки”, притесняваха се старозагорци, чинно наредени пред входа на Lidl.

(СН)
-

бутони за социални мрежи

1 коментар on “Хиляди старозагорци окупираха LIDL”

  • Дея wrote on 26 ноември, 2010, 21:28

    Изцяло български манталитет – да удари келепира навсякъде и на всяка цена ! Но…,ако цените са такива всеки ден,а не само за 2-3 дни ?Мечти !!!!!!!!!!!


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн