Посред бял ден проститутки заработват на Околовръстното край Стара Загора

На първата отбивка на околовръстния път на Стара Загора (в посока Чирпан) от доста време функционира територия на греха, сигнализираха граждани. Около 11 часа вчера репортер на “Старозагорски новини” се натъкна на три мургави жрици на любовта, които необезпокоявани от никого предлагаха услугите си.Пълната секспрограма струва точно 100 лева, но при по-продължително пазарене тарифата може и да падне. За по-неплатежоспобните шофьори на камиони оралната любов се предлага по 20 лева, а класическата – по 30 лв. Най-скъпа е аналната любов, предлагана “промоционално” по 50 лв.За да привлекат клиентела, палавите ромки показват прелестите си и приканват спрелите минувачи с любезните фрази: “Коте, искаш ли да се усамотим наблизо?”, “Айде, готин”. Явно методът им е доста успешен, защото за около час спряха два тира. Терен за любовните им приключения се явяват храстите наблизо, както и черните пътеки покрай магистралата.

Дали “пеперудите” имат свои покровители, можем само да гадаем. Свидетели, пожелали да запазят анонимност, разказват как често надвечер забелязват лъскави коли, които прибират феите, а на другия ден ги оставят на същото място. Явно кризата се е отразила и на този нелегален бранш, тъй като проститутките заемали работните си места на Околовръстното още рано сутринта.

Въпросът е дали този факт е известен на контролните органи.

(СН)

vvv

споделяне във facebook

1 коментар on “Посред бял ден проститутки заработват на Околовръстното край Стара Загора”

  • galder wrote on 18 юни, 2010, 16:39

    1. Това е известно на всички вкл и на органите на реда те знаят всичко даже има каталог на курвите в МВР който обикалят станционната и околовръстното.

    2. Самото проституиране не е нарушение на закона, а само склоняването към такова така че не виждам какво биха им направили полицаите ако феите кажат че е за кеф.

    3. Дайте възможност и на тираджиите да опитат френски ласки след дълго и изтощително пътуване в крайна сметка никой не ги кара на сила а по тяхна воля и мерак.


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн