Юбилеят на д-р Евгений Желев събра в Стара Загора президента Георги Първанов, Румен Петков, Румен Овчаров, Константин Проданов и стотици приятели

STZAGORA.NET
*
Един от емблематичните старозагорци – бившият два мандата кмет на Стара Загора, депутат и министър на здравеопазването д-р Евгений Желев отпразнува снощи в Стара Загора 60-годишния си юбилей. Да споделят празника му в залата с мозайките на комплекс “Верея” дойдоха стотици негови приятели и съратници от различни периоди – от Стара Загора и София. Сред тях бяха президентът Георги Първанов, Румен Петков, Румен Овчаров, председателят на партия АБВ Константин Проданов, председателят на Надзорния съвет на “Трейс Груп Холд” АД проф. Николай Михайлов, председателят на Общинския съвет в Стара Загора Таньо Брайков, бившите кметове на Стара Загора Тотю Нанев и проф. Цанко Яблански, футболната легенда Петко Петков, ексдиректорът на ОДМВР – Стара Загора Тончо Михайлов, най-близките хора на д-р Желев – баща му, съпругата му и двете му дъщери, и много други.

“С много от вас работихме заедно за нашия красив град – Стара Загора. Надявам се и през следващите години да се виждаме по радостни поводи – каза в приветствието си към уважилите го гости юбилярът. – За мен е удоволствие, че г-н президентът Първанов е тук. С г-н Румен Петков пък наливахме основите на местното самоуправление, когато навремето и той беше кмет. Демокрацията се опира на силното самоуправление на местната общност. Тук са и плеяда журналисти. С тях работихме добре, нищо не са ми спестили, но бяха безкрайно коректни. Благодаря на моите приятели от “Национална Бизнес поща” за перфектния подарък, който ми направиха с юбилейното издание” – изреди поименно д-р Желев напълнилите залата гости, с думи на благодарност към всеки от тях.

“60-годишният юбилей е като тайнство – които не са го направили, не знаят, а които са го стигнали, не казват какво е. Но не е страшно. Въпросът е дали са достатъчни 60 години. Стигат само човек да проумее къде е, какво е направил. Стигат и човек да си направи основния извод. Аз за себе си съм го направил – че семейството е всичко. Без него нещата не стоят добре. То е опората, сигурността, любовта и бъдещето ни” – сподели откровено Евгений Желев, преди да покани гостите си да се почерпят за негово здраве.










#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн