Близо 20 са спортните прояви за Деня на Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Близо 20 са спортните прояви, посветени на Празника на Стара Загора – 5 октомври. Някои от проявите, посветени на кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта 2017“, започнаха още в края на миналия месец.

По традиция гвоздеят на програмата са Народните борби, които ще се състоят в събота, 7 окт., от 13.00 ч., на стадион „ Трейс Арена“, източна част. Очаква се да присъстват изтъкнати имена в борбата като Валентин Йорданов, Станчо Колев, Александър Томов, Христо Маринов, Явор Янакиев и др.

Днес и утре в конферентната зала на комплекс „Верея“ продължават организираните от Община Стара Загора и Българската бридж федерация Балканиада по бридж за мъже и жени, Балканско младежко отборно първенство по бридж и Регионален младежки бридж фестивал. Награждаването на участниците ще бъде на 05.10.2017 г. в 20:00 часа в хотел Верея.

На 5 октомври на стадион „Трейс Арена“ ще се проведе Турнир по футбол за купата на кмета.

В вала “Иван Вазов“ на 7 и 8 окт., от 9.00 ч., е организиран Международен турнир по тенис на маса.

В общинската спортна зала „Стара Загора“ на 7 окт., от 18.00 ч., ще се проведе Турнир по спортни танци „Денс Юник“.

В същия ден от 10.00 ч. в парк „Артилерийски“ е Спортният празник на децата, лишени от родителски грижи. Пак на 7 окт. в зала „Иван Вазов“ ще се проведе Състезание по дартс за Купа „Стара Загора“.

Турнирът „Стара Загора“ по динамична стрелба с пистолет започва в 10.00 ч. на 7 окт. на стрелбището до кв. „Дъбрава“.

Традиционна за празника е и Балканиадата по футбол за ветерани, която предстои от 13 окт. и ще се проведе на тренировъчното игрище над стадион „Берое“.

В Зала „Иван Вазов“ на 21.10. от 10.00 ч. започва Международния турнир по джудо „Недьо Ранчев“.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн