По-малко от 2000 билета остават за титаничния сблъсък между легендите на Барселона и отбора на Стоичков в Стара Загора на 20 септември

STZAGORA.NET
*
Ограничено количество билети остават за грандиозната футболна среща между Дрийм тийма на Барселона и отбора на Христо Стоичков, която ще се проведе на 20 септември на стадион “Берое” в Стара Загора. По-малко от 2000 пропуска за звездното събитие могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и от специалната каса пред сградата на Община Стара Загора.

Само месец преди титаничния сблъсък на каталунците срещу родните футболни легенди, от тикет компанията, разпространяващата билетите за паметния мач, съобщават, че интересът е огромен. Цените на пасовете започват от 30 лв., а за всеки фен, закупил VIP пропуск организаторите са подготвили специален подарък в деня на събитието.

Дрийм тиймът на Барселона ще се изправи срещу отбора на Стоичков на 20 септември 2017 г. на стадион „Берое“ в 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim, както и на специалната каса пред Община Стара Загора.

Цена на билетите: от 30 лв. до 80 лв., VIP билети – 200 лв.

Повече информация в официалната страница на събитието: Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Христо Стоичков
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн