Министърът на икономиката Емил Караниколов ще обсъди с бизнеса в региона създаването на индустриална зона “Загоре”

STZAGORA.NET
*
СНЦ „Клуб на работодателя – Стара Загора” организира среща на бизнеса от старозагорския регион с министъра на икономиката Емил Караниколов, кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров и управляващия съдружник в компания Industry Watch Георги Стоев. Срещата ще се проведе на 01.08.2017 г. (вторник) от 12:00 ч. в зала „П.Р.Славейков” на Община Стара Загора. На нея ще се дискутират следните въпроси:

* Създаването на Индустриална Зона ЗАГОРЕ като публично-частно партньорство между общината и бизнеса. Административни пречки и необходимост от законодателни промени.
* Включване на територията на летището към индустриалната зона – предимства и недостатъци.

Водените разговори с потенциални инвеститори показват необходимост от развитие не само на подходяща инфраструктура в индустриалната зона, а и гарантирането в дългосрочен план на квалифицирана работна ръка, както и на модерно образование и здравеопазване. Необходими мерки от страна на държавата за реализирането на тези условия.

От Клуба на работодателя канят всички, които проявяват интерес, да дойдат на срещата и да се включат в дискусията.
#vvv

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн