МГЕРБ-Казанлък реновираха спирка в Шипка

STZAGORA.NET
*
Mладежите от ГЕРБ – Казанлък реновираха спирка от закрит тип в подбалканското градче Шипка. Поводът за освежаването й е празникът на града – 15 август. Съоръжението е построено в края на 90-те години на миналия век, като през това време не е било поддържано, което го е превърнало в неуютно място в центъра на Шипка.

Продължават ремонтните дейности по спирката, а по инициатива на кмета на града Веси Панайотова и нейните съграждани тя ще придобие и ново предназначение – информационен център. В нея ще бъдат поставени табла, които ще показват както забележителностите край Шипка, така и намиращите в града хотели и къщи за гости.

За МГЕРБ – Казанлък това е част от поредица инициативи в района. Важно е каузите да не са само в Града на розите, а и във всички населени места, споделиха младежите. Някои от обектите, които са придобили по-добър вид, са чешмата в центъра на село Черганово, паркът за отдих в Горно Изворово, както и пространството около Руските гробища в Енина. Една от първите инициативи на младежката структура в селата от общината бе откриването на буквално изоставения парк в централната част на Средногорово през 2011 г.
#vvv

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн