Общински събрания на ГЕРБ се провеждат в Старозагорско

STZAGORA.NET
*
Представянето на ГЕРБ на местни избори в Община Раднево е по-добро от представянето на парламентарни избори. Около това заключение се обединиха членовете на партията на проведеното общинско събрание на местната структура, на което присъства и областният координатор Пламен Йорданов. Той е категоричен, че след като е направен анализ, е взето решение за по-активна работа на организацията и по-добра мотивация по време на всички видове избори. „В общината предстои да бъдат реализирани мащабни проекти, които ще са видими за хората, и които ще променят облика на града и селата“ – сподели Пламен Йорданов. Според него е радостно, че Раднево е една от малкото общини, които имат три от три класирани проекта по програмата за селските райони – за инфраструктура, ВиК и подобряване на градската среда. “Това показва покачващата се динамика на работа на местната власт и реалните резултати, които се постигат“ – категоричен бе областният координатор.

Европейските фондове и реализацията на проектите бяха основна тема и на проведеното общинско събрание на ГЕРБ в Мъглиж. „В по-малките общини това продължава да е проблем и затова местните хора потърсиха съдействие от народните представители от ГЕРБ“ – посочи Пламен Йорданов. Експертна помощ и разяснителна кампания за частния бизнес относно възможностите за кандидатстване по европейски програми са част от стъпките, за които ще се работи в кратки срокове. По време на събранието на партийната структура бе повдигнат дебатът и за по-справедливо разпределение на субсидиите към малките общини от страна на държавата.

„В Мъглиж през следващите месеци предстоят редица събрания, бе взето решение и за засилване работата на Младежи ГЕРБ за реализиране на повече инициативи, които са в интерес на хората от общината“ – коментира областният координатор.

В Община Николаево основен проблем е, че не се случва никаква промяна от години и тъпченето на едно място продължава – категорични бяха участниците в общинското събрание на ГЕРБ. Хората изразиха недоволство от работата на кмета и от това, че Николаево изостава в своето развитие. Безработицата е над 60%, в града от години няма инвестиции в инфраструктура и градска среда. „Хората категорично поискаха промяна – общината да се управлява по-прозрачно и да се създадат условия за по-добро земеделие. Това може да се постигне с по-добър екип в местната управа“ – подчерта Пламен Йорданов. Според него спечелването на следващите местни избори в Община Николаево е важна задача, която стои пред областното ръководство.

Общински събрания на ГЕРБ бяха проведени също в общините Павел Баня, Гурково, Гълъбово, Чирпан и Братя Даскалови.
#vvv

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн