ОИЦ-Стара Загора кани представители на бизнеса на информационна среща

STZAGORA.NET
*
На 12 юни 2017 г., понеделник, от 13.15 ч. в залата на Международния младежки център Стара Загора, ул. „Цар Симеон Велики” 55, Областният информационен център ще проведе информационна среща с лектор Добромир Тенев на тема „Прилагане на правилата на Европейския съюз в областта на държавните помощи – използване на Регламент „De minimis“ за постигане на съотвествие с режима на държавните помощи по проекти на публични бенефициенти“.

Г-н Тенев ще запознае участниците в срещата със същността на държавната помощ. Ще представи практическото прилагане на правилата на Европейския съюз в областта на държавните помощи. Ще дискутира и темата за използване на Регламент „De minimis” за постигане на съответствие с режима на държавните помощи по проекти на публични бенефициенти.

Експерти от „СИБАНК” EАД и Банка „ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ” АД ще представят Оперативна програма „Инициатива за малки и средни предприятия” на ЕС като част от сключените им споразумения с Европейска инвестиционна банка.

ОИЦ – Стара Загора е част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Европейски структурни и инвестиционни фондове, работещи с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.
#vvv

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн