Стара Загора е домакин на Годишна среща на специалистите по човешки ресурси

STZAGORA.NET
*
Община Стара Загора е домакин на традиционната Годишна среща на специалистите по човешки ресурси, организирана от Института по публична администрация (ИПА). От 10 до 12 май около 100 ръководители от звена по човешки ресурси в централната и териториалната администрация ще участват в професионалния форум.

Приветствие към изпълнителния директор на ИПА Павел Иванов, както и към гостите, при официалното откриване днес отправи секретарят на Община Стара Загора Делян Иванов.

“За нас е удоволствие да ви посрещнем в Стара Загора. Радваме се, че сте избрали нашия град за провеждането на десетата годишна среща на специалистите по човешки ресурси. Вие отговаряте и управлявате най-ценния актив на администрацията – хората. По този начин допринасяте за достигането на целите и подобрявате качеството на работа във всяка една организация. Инвестирайте в човешкия капитал и го развивайте” – каза Делян Иванов. Той пожела на експертите по човешки ресурси да използват свободното време, заложено в програмата им на обучение, за да разгледат хилядолетна Стара Загора.

В програмата на годишната среща на специалистите ще бъдат разгледани нормативни уредби, възможностите за обучения на експерти, както и ще бъдат представени изследвания и добри практики от областта на управлението на човешките ресурси.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн