Награждават победителите от първия Национален литературен конкурс „Писма до себе си“ – 2017

STZAGORA.NET
*
Общо 164 млади автори от 41 населени места, в това число – от 24 литературни клуба и ателиета, участват с есета, стихотворения и разкази в първия Национален литературен конкурс „Писма до себе си” на тема „Тайният живот на …”.

Журито в състав Мария Донева, Розалина Карамалакова и Станислава Раянова е било изключително затруднено да отличи онези творби на децата и младежите, които са превърнали конкурса в събитие, в истински литературен и културен феномен, съобщават организаторите от Центъра за подкрепа на личностното развитие в Стара Загора. Според статута на конкурса се присъждат първа, втора, трета награда и по едно поощрение в двете възрастови групи 7-14 и 14–20 години. Всеки участник в конкурса ще получи грамота за участие.

Участниците ще получат наградите си на 21 април от 18.00 часа в залата на Младежкия дом. В същия ден и час ще бъдат наградени и участниците в общинския конкурс „Маскарадните игри през моя обектив” – „Маски и ритуали”, за фотография за деца и младежи в рамките на XIХ-те Маскарадни игри 2017.
#vvv

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн