Офисът на евродепутат Ева Майдел отбеляза Европейската седмица на стартъп-ите

STZAGORA.NET
*
Младият педприемач Радостин Танев сподели пред младежи своята формула за стартиране на успешен бизнес
*
В рамките на Европейската седмица на стартъпите , Европейският информационен офис на евродепутата Ева Майдел в Стара Загора, организира Среща –дискусия между младежи и представители на бизнеса от региона.

По време на събитието Радостин Танев, заедно с Мариян и Янислав Димитрови и Бояна Танева – собственици на бързо развиващи се бизнеси от различни сектори в област Стара Загора, споделиха с младежите своя опит при създаването и развитието на собствена идея. Разказаха и за пътя, който са изминали, за да бъдат успешни на пазара, както и за предизвикателствата, пред които един млад предприемач се изправя ежедневно. Те споделиха още и кои според тях са ключовите умения, които са нужни, за да се изправят пред ежедневните си предизвикателства.

Местният сътрудник на евродепутата Ева Майдел запозна младежите с възможностите, които предлага Европейският съюз за подкрепа на стартиращи предприемачи.

Събитието е организирано като част от Startup Europe Week – общоевропейска инициатива на Startup Europe и Европейската комисия, създадена с цел приобщаване на всички европейски региони в единна стартъп фокусирана програма. В периода 6–10 февруари 2017 г. седмицата бе отбелязана в над 40 европейски страни с различни събития. Евродепутатът Ева Майдел е инициирала такива срещи във всичките си информационни офиси в страната.
#vvv

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн