За месец спират движението на кръстовището на ул. „Никола Икономов“ в кв. “Три чучура-север”

STZAGORA.NET
*
Поради реконструкция на част от канализационната мрежа на кв. „Три чучура-север“ от 01.02.2017 г. до 28.02.2017 г. ще бъде спряно движението на обществен транспорт и на МПС-та, извършващи транспорт за собствена сметкав участъка на кръстовището на ул. „Никола Икономов“ до блок № 80 и пресечката на улицата на автокъща „Зико“ до „Триъгълника“ включително. Пътуващите по горепосочения участък могат да се движат по обходен маршрут по автобусна линия № 51.

Ремонтните работи ще се извършват по ул. „Капитан Петко Войвода-север“ в участъка от входа на магазин „Билла“ до кръстовището с улица „Генерал Делчев“. За движещите се в посока изток обходният маршрут е по ул. „Генерал Делчев“ и ул. „Генерал Столетов“, а за движещите се в посока запад – по бул. „Цар Симеон Велики“.

Движението на МПС ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието, по преценка на служителите, пряко ангажирани с охраната.
#vvv

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн