Откриха реновираната заседателна зала в „Мини Марица-изток“

STZAGORA.NET
*
Изпълнителният директор на „Мини Марица-изток“ ЕАД Андон Андонов официално откри днес реновираната заседателна зала на втория етаж в административната сграда на управлението на дружеството, с пожелание тук дълги години да се вземат най–добрите мениджърски решения за развитието на „Мини Марица–изток“ ЕАД. Заедно със заместник-изпълнителния директор Димитър Чолаков той преряза трикольорната лента и според народната традиция плисна вода за здравето и успеха на работещите в Мините.

Залата е със съвременно техническо оборудване, осигурена е възможност за симултанен превод. В нея са експонирани фото пана, представящи мащабите на най-голямото българско въгледобивно дружество.

Празникът продължи с церемония по официалното връчване на подновените сертификати за Интегрираната система за управление по качеството, околната среда, здравето и безопасността при работа. Управителят на ТЮФ РЕЙНЛАНД България ЕООД Станислав Владимиров поздрави изпълнителния директор на „Мини Марица-изток“ ЕАД Андон Андонов за четвъртия сертификационен одит и за добре поддържаните системи за управление и пожела нови професионални завоевания.

Мениджърският екип, гостите и служителите от дружеството видяха в новата зала презентационния филм, подготвен за професионалния празник на миньора.
#vvv

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн