Промяна в градския транспорт в Стара Загора заради маратона в неделя

STZAGORA.NET
*
Градският транспорт по централния булевард „Ц.С.Велики“ в Стара Загора ще се движи с променен маршрут в участъка, по който ще премине маратонът в неделя. Участниците ще стартират в 09.00 ч. от площада пред сградата на Община Стара Загора /бул.„Цар Симеон Велики“ 107/. Маршрутът продължава на изток по булеварда, след което състезателите преминават по бул.„Никола Петков“. В района на магазин „Метро“ те правят обратен завой и по същия маршрут се насочват към Община Стара Загора, където финишират.

Във връзка с провеждането на маратона, на 26.06.2016 г., за времето от 08,00 ч. до 15,00 ч., се спира движението на обществен градски транспорт по северното платно на бул. „Цар Симеон Велики“, в отсечката от бул. „Патриарх Евтимий“ по бул. „Никола Петков“, до разклона за с. Хрищени.

Движението на обществен градски транспорт по автобусни линии №№ 12, 13, 14, 22, 24, 62, 64, 65, 9, 91, 92, 93, 94, 95 и 96 ще се осъществява по обходен маршрут, както следва:

* За движещите се в посока изток – запад: по пътен възел път I-55 с път II-66 (разклона за с. Хрищени), пивоварна “Загорка“, ул.„Хан Аспарух“, бул. „Св. Патриарх Евтимий“, ул. „Генерал Гурко“.

Спирки „Спирка“ – „СБА“ –„Спортна зала“ – „ДЗУ“ – „Чайка“ и „Кл. Охридски“ няма да обслужват гореизброените автобусни линии.

За посочения период от време се спира изпълнението на курсове по тролейбусна линия № 1.

Движението на обществения градски транспорт ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието, по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната на събитието.

Община Стара Загора се извинява за причиненото неудобство.
#vvv

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн