5 съобщения за временно затваряне на улици в Стара Загора през следващите дни

STZAGORA.NET
*
Карта на Стара Загора – тук >>>.
*
Във връзка с осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на строително-монтажни дейности по „Реконструкция на кръстовище на ул. „Кап. Петко Войвода“ и бул. „Цар Симеон Велики“, за времето от 29.05.2016 г. до 05.06.2016 г. включително, се спира движението на личен, обществен и договориран транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка по бул. „Цар Симеон Велики“ – север от ул. „Армейска“ до ул. „Кап. Петко Войвода“ – север.

Движението на личен, обществен и договориран транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка ще се осъществява по обходни маршрути, както следва:

* За движещите се от запад на изток – по най-северната активна лента за движение на бул. „Цар Симеон Велики“;
* За движещите се от изток на запад – по бул. „Цар Симеон Велики“, ул. „Армейска“, ул. „Генерал Делчев“, ул. „Кап. Петко Войвода“ – север и бул. „Цар Симеон Велики“;
* За движещите се от изток на запад превозни средства на обществения градски транспорт, маршрута на движение е следния: от бул. „Цар Симеон Велики“, ул. „Д-р Т. Стоянович“, ул. „Армейска“, ул. „Генерал Делчев“, ул. „Кап. Петко Войвода“ – север и бул. „Цар Симеон Велики“;

Временна автобусна спирка е обособена на ул. „Кап. Петко Войвода“, северно от кръстовището с бул. „Цар Симеон Велики“.

Община Стара Загора се извинява за причиненото неудобство и призовава водачите на МПС да шофират с повишено внимание в указания участък, както и да спазват стриктно вертикалната пътна сигнализация.

*
Във връзка с осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на ремонтните дейности по кръстовището на ул. „Генерал Столетов“ и ул. „Св. Отец Паисий“, за времето от 28.05.2016 г. (събота) до 05.06.2016 г. (неделя) включително, се спира движението обществен транспорт на кръстовището на ул. „Генерал Столетов“ и ул. „Св. Отец Паисий“.

Движението на автобусите на обществения транспорт ще се осъществява по обходен маршрут, както следва:

1. Автобуси по линии № 14, 17, 51, движещи се:

- от запад на изток: ул. „Генерал Столетов“ – ул. „Д-р. Т. Стоянович“ – ул. „Димчо Стаев“ – ул. „Ген. Гурко“;
- от изток на запад: ул. „Ген. Гурко“ – ул. „Димчо Стаев“ – ул. „Д-р. Т. Стоянович“ – ул. „Генерал Столетов“.

2. Автобуси по линия № 204, движещи се:
- от запад на изток: бул. „Цар Симеон Велики“ – ул. „Димчо Стаев“ – ул. „Ген. Гурко“;
- от изток на запад: бул. „Св. Патриарх Евтимий“ – ул. „Ген. Гурко“ – ул. „Димчо Стаев“ – ул. „Д-р. Т. Стоянович“ – ул. „Ген. Столетов“- ул. „Армейска“ – ул. „Генерал Делчев“ – ул. „Кап. Петко Войвода“ – бул. „Цар Симеон Велики“;

3. Автобуси по линия № 20, движещи се:
- от изток на запад: ул. „Ген. Столетов“- ул. „Армейска“ – ул. „Генерал Делчев“ – ул. „Кап. Петко Войвода“ – бул. „Цар Симеон Велики“;
- от запад на изток – маршрута е без промяна.

Община Стара Загора се извинява за причиненото неудобство и призовава водачите на МПС да шофират с повишено внимание в указания участък, както и да спазват стриктно вертикалната пътна сигнализация.

*
На 28.05.2016 г. (събота) ще се проведе футболната среща между отборите на ПФК „Берое“ – Стара Загора и ПФК „Левски“ – София, от 17:00 ч. на стадион „Берое“.

За времето от 15:00 часа до 20:00 часа на територията на гр. Стара Загора, ще се спре движението на ППС (с изключение градския транспорт и на живущите в района граждани, които ще бъдат пренасочвани в близките улици или допускани срещу документ за самоличност), по следните улици:

* ул. „Августа Траяна“ от кръстовището с ул. „Отец Паисий“ в посока стадион „Берое“;
* ул. „Александър Батенберг“ от кръстовището с ул. „Генерал Столетов“ в посока стадион „Берое“;
* ул. „23-ти декември“, ул. „Спортна“, ул. „Мавзолея“, ул. „Тунджа“ и ул. „Бончо Бонев“ – в двете посоки, а улиците „Охрид“, „Странджа“ и „Братя Митови“ – само в посока стадион „Берое“.

Водачите на МПС да шофират с повишено внимание в указания участък и спазват стриктно вертикалната маркировка.
Движението на МПС ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната на събитието.

*
На 28.05.2016 г. (събота), за времето от 16:00 часа до 18:00 часа на територията на гр. Стара Загора ще се спре движението на личен транспорт по бул. „Митрополит Методий Кусев” в отсечката от бул. „Генерал Столетов” до ул. „Св. Княз Борис“. Затварянето на движението се прилага с цел за осигуряване на безопасното провеждане на церемонията по официалното откриване на Международния филмов фестивал „Златната липа”.

Движението на МПС ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната на събитието.

*
Със заповед на кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров по повод демонстрация на спасителни действия за оказване на първа долекарска и медицинска помощ, ще се спре движението на личен транспорт за времето от 16:00 часа до 18:00 часа на 01.06.2016 г. (сряда) на територията на града по следната схема:

* ул. „Одринска епопея” в отсечката до бул. „Цар Симеон Велики“ до ул. „Христо Ботев“;
* ул. „Български воин“ в отсечката от ул. „Чая“ до ул. „Одринска епопея”;
* ул. „ Милин камък“ в отсечката от ул. „Чая“ до ул. „Одринска епопея”;
* ул. „ Илинден“ в отсечката от ул. „Чая“ до ул. „Одринска епопея”.
* Паркингът към „Артилерийски парк“ ще бъде затворен за всички моторни превозни средства за времето от 15:00 до 18:00 часа на 01.06.2016 г. (сряда) до приключване на мероприятието, с оглед безопасност.

Затварянето на движението са прилага с оглед безопасността на движението и предприемане на необходимите мерки за спазване на реда.

Движението на МПС ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието, по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната на събитието.
#vvv

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн