Задържаха мъж, ударил лекар в Спешния център в Казанлък

STZAGORA.NET
*
На 21.05.2016 г., в 17.35 ч., в РУ – Казанлък е получен сигнал от ФСМП – Казанлък за възникнал скандал и ударено медицинско лице.

На място е изпратен полицейски екип, който е установил, че на същата дата, около 17.30 ч., във Филиала за спешна медицинска помощ (ФСМП) – Казанлък са се явили лицата Н.К., на 47 г., от с. Хаджидимитрово, общ. Казанлък, А.К., на 45 г., от с. Скобелево, общ. Павел баня и А.Б., на 34 г., от с. Хаджидимитрово, община Казанлък, които са заявили, че А.К. е получил бъбречна криза и се нуждае от медицинска помощ.

Докато чакал да бъде прегледан, А.К. е започнал да буйства, като е удрял по болничното легло. При направена му забележка от завеждащия ФСМП възниква скандал, при който Н.К. е ударил длъжностното лице в областта на главата.

В РУ – Казанлък е образувано бързо производство за престъпление по чл. 131, ал.2, във връзка с чл. 131, ал.1, т.12 от НК.

Н.К. е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн