Над 120 души потърсиха спешна помощ в Болница „Тракия“ през празниците

STZAGORA.NET
*
Над 120 души потърсиха спешна помощ в Болница „Тракия“ – Стара Загора през изминалите 4 празнични дни, съобщи началникът на Спешното отделение в лечебното заведение д-р Ваньо Петров. Най-много са били пациентите с хипертонични кризи, травми на крайниците (счупвания на ръцете и краката), както и с коремни болки. В болницата са били приети и четирима души с инфаркти.

Болница „Тракия“ оказва 24-часова медицинска помощ непрекъснато. Спешното отделение и Дежурният кабинет в нея ще работят и през идващите Гергьовденски празници.

При нужда от медицинска помощ може да позвъните на телефона на Спешното отделение - 042/987 779, на регистратурата - 042/987 777, на телефона на Дежурния кабинет - 042/988 999, или да дойдете на място. Лекарите ще ви прегледат и ще ви окажат медицинска помощ. При нужда от спешна хоспитализация, ще бъдете приети за лечение в болницата.

Екипът на Болница „Тракия“ ви желае спокойна и ползотворна седмица!
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн