Обявиха промоции за два спектакъла на Старозагорската опера за Свети Валентин

STZAGORA.NET
*
Уважаеми приятели,

Операта е единственото място, в което Свети Валентин и неговите амурчета присъстват едновременно видимо /в спектакли/ и невидимо – навсякъде в пространството като усещане, като дълбок и трагичен или пък весел и закачлив дух.Ето и предложенията ни за тази седмица, която ще завърши с Празника на влюбените.

* За спектакъла на операта „Риголето“ от Дж.Верди на 9 февруари билети може да закупите чрез сайта Grabo.bg и обявяваме ПРОМОЦИЯ – двама с билет от 10 лв. Промоционалният общ билет може да купите само от касата на Синдикален дом на културата.
* За специално посветения и в деня на Празника – 14 февруари (неделя, от 18 часа) спектакъл – комичната опера „Сватбата на Фигаро“ от В.А. Моцарт обявяваме ПРОМОЦИЯ – двама с билет за 15 лв.
От утре стартират и специалните предложения за този спектакъл в сайта Grabo.bg.

„Нито дълбок ум, нито въображение, нито двете заедно са способни да създадат гений. Любов, любов, любов – това е душата на гения.“ – пише В.А.Моцарт.
„В изкуството, както и в любовта, преди всичко трябва да бъдем откровени“ — казва другият Гений Джузепе Верди. И двамата в оперите, които представяме, разказват с музика и гласове и откровено – обикновени човешки истории, близки на всеки един от нас.

Любовта, за която става дума и в двете опери – е точно такава – едновременно велика и висока и в същото време много земна,много близка, докосваща сърцето.

ОЧАКВАМЕ ВИ в тази красива седмица!

Държавна опера – Стара Загора
#vvv

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн