Да помогнем на Валентин Михов!

STZAGORA.NET
*
Валентин Михов страда от диабетно стъпало. Това води до редица увреждания на организма и тежка инфекция, която заразява костната тъкан. Последващата диагноза е остеомиелит. Налага се Валентин редовно да постъпва за болнично лечение с вакуум терапия. При прогресиране на инфекцията може да се стигне до ампутация на крака. Вакуум терапия е най-ефективна в неговия случай и дава най-осезаем терапевтичен ефект. Лечението с такъв уред е на стойност 100 лв. на ден. Един курс може да продължи до 30 дни. Възможно е уредът да се наеме, но се оказва, че това не винаги може да се случи, тъй като има и много други пациенти с такъв проблем. По лекарска препоръка семейството на Валентин се спира на другия по-добър вариант – закупуване на апарат за вакуум терапия. Стойността на апарата е 16 800 лв. Вече има набрани близо 5000 лв. Необходими са още 11 800 лв.

Нуждаем се от Вашата подкрепа и Ви каним да се присъедините към кампанията за набиране на средства за закупуване на апарата.

За повече информация може да се свържете се с Калинка Михова на имейл: kalkm@abv.bg и телефон 0898 714 174.

Вашата финансова подкрепа можете да изпратите на следната сметка:

SG Експресбанк АД, гр.Стара Загора
IBAN – BG72TTBB94005527344949
BIC TTBBBG22
Титуляр на сметката: Валентин Величков Михов
За текст на платежното нареждане моля да посочите “За лечение и възстановяване на Валентин”

Благодарим Ви!
#vvv

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн