Ева Паунова кани жителите на Стара Загора да се включат в конкурс с награда 15 посещения до Китай

STZAGORA.NET
*
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова бе избрана за посланик на инициативата “Китай без ограничения” (China Unlimited), включваща конкурс за култура и изкуство. Победителите в надпреварата ще бъдат наградени с 10-дневно пътуване до Китай. Кампанията се реализира със съдействието на Китайското представителство към ЕС и Колежа на Европа по случай 40-годишнината от дипломатическите отношения между Китай и Европейския Съюз.

“Дипломатическите отношения между ЕС и Китай могат да бъдат задълбочени чрез културно сътрудничество и обмен – ето защо с радост подкрепям инициативата China Unlimited.” Това сподели Ева Паунова, която е най-младият член на Делегацията за връзки с Китайската народна република към Европейския парламент. Според българския евродепутат “партньорството между Европейския съюз и Китай е от изключително важно значение за задълбочаването на икономическото и геополитическото сътрудничество”.

Конкурсът China Unlimited е отворен за всички граждани на 28-те страни от Европейския съюз, без ограничения във възрастта. Участниците ще имат възможността да изразят свободно своята визия за бъдещите отношения между Китай и Европейския съюз под формата на есе, снимка, видео или изящно изкуство.

Ева Паунова ще бъде част от специалното жури за конкурса, съставлявано от водещи политически фигури като Тибор Наврачич – комисар по образованието, културатa, младежтa и спортa, вицепремиерът и министър на външните работи на Белгия Дидие Рейндерс и посланика на Китай в Европейския Съюз Янг Януи. Крайният срок за участие в конкурса е 31 август 2015. Повече информация можете да намерите тук: http://chinaunlimited.eu

Прочетете тук статията на Ева Паунова относно отношенията между ЕС и Китай, публикувана в Списание “Парламент”:

https://www.theparliamentmagazine.eu/articles/opinion/china-eu-relationship-should-move-beyond-purely-strategic-concerns

Ева Паунова има информационен офис в Стара Загора, който се намира на бул. “Митрополит Методий Кусев” 5. Не се колебайте да се обърнете към нея или член на нейния екип за повече информация относно състезанието.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн