Поздравления за празника на МВР от Областния управител

STZAGORA.NET
*

Областният управител инж. Георги Ранов присъства днес на тържеството на ОД на МВР-Стара Загора, посветено на 5 юли – професионалния празник на служителите от системата на МВР. Гости на празника бяха и кметове от областта, представители на различни институции, служители от различни звена на вътрешното министерство.

”Спокойствието и сигурността на хората са ценности, които Вие отстоявате ежедневно, защото гражданите на България очакват от Вас закрила и справедливост. Вие безрезервно и всеотдайно изпълнявате високохуманния си дълг към обществото, пренебрегвайки понякога семействата и личното си удобство. И не винаги получавате благодарност, но ние ценим Вашия труд. Пожелавам Ви преди всичко и най-вече здраве и отново здраве. Честит празник!” – обърна се към присъстващите инж. Ранов.

С поздравителни думи към служителите на МВР се обърна и старши комисар Иван Чолаков, директор на ОД на МВР.

По време на празника награди и грамоти за отлична работа и проявена доблест и смелост при изпълнение на служебните си задължения получиха полицаи, оперативни работници и огнеборци.

*
На 03.07.2015 г. ОДМВР – Стара Загора отбеляза предстоящият професионален празник на МВР – 5-ти юли.

Бяха организирани и проведени турнир по стрелба за служители на МВР и турнир по футбол за служители на МВР, други държавни и общински институции и журналисти.

Турнирът по футбол се състоя на тренировъчното игрище на стадион „Берое” с участието на 11 отбора от ОДМВР – Стара Загора и РУ в региона, Община – Стара Загора, НАП – Стара Загора, Зонално жандармерийско управление – Кърджали, РДПБЗН и сборен отбор на журналистическата гилдия в Стара Загора.

На трето място се класира отборът на Второ РУ – Стара Загора, който победи на малкия финал отбора на Първо РУ – Стара Загора с резултат 6:3.

Изключително оспорвана беше финалната среща на турнира, в която при резултат 0:0 в редовното време, след изпълнение на дузпи, отборът на Община – Стара Загора победи отбора на Районна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” и завоюва първото място.

Турнирът по стрелба бъде проведен на стрелбището на Второ РУ – Стара Загора. Взеха участие 6 отбора, съставени от мъже и жени, служители на различни структурни звена ОДМВР – Стара Загора.

Най-точен прицел показаха Стайка Иванова от Първо РУ – Стара Загора и Александър Коджабашев от Сектор „Пътна полиция”, които заеха първите места, съответно при жените и мъжете. В отборното класиране на първо място се класира отборът на Първо РУ – Стара Загора, следван от отборите на Сектор „Противодействие на икономическата престъпност” и на Сектор „Пътна полиция”, ОДМВР.

От 16.00 ч. на 03.07.2015 г. професионалният празник на служителите на МВР – 5-ти юли, беше отбелязан в ОДМВР – Стара Загора с кратко тържество, на което бяха поканени и ни уважиха с присъствието си ръководители на държавни и общински институции, представители на местната власт, прокуратурата и съда от Област – Стара Загора.

Приветствия по случай професионалния празник на МВР отправиха Директорът на ОДМВР – Стара Загора, старши комисар Иван Чолаков, Директорът на РД „Пожарна безопасност и зашита на населението”, комисар Стоян Колев и Областният управител на Област – Стара Загора, инж. Георги Ранов.

Бяха прочетени получените до този момент поздравителни адреси от партньорски за ОДМВР Стара Загора държавни и общински институции, между които от Кмета на Община Стара Загора, Кметовете на общините Павел баня, Гурково, Мъглиж и Опан, Председателя на ОС – Стара Загора, Председателя на Административен съд – Стара Загора, Директора на ТДНС – Стара Загора, Командира на Втора Тунджанска механизирана бригада, Командира на 61-ва Стрямска механизирана бригада, Директора на РИОСВ – Стара Загора, Директора на Регионална здравна инспекция – Стара Загора, Председателя на УС на Търговско-промишлена палата – Стара Загора.

По време на тържеството бяха обявени и връчени награди на отличени служители на ОДМВР – Стара Загора и Районна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”, постигнали високи резултати при изпълнение на служебните си задължения.
#vvv

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн