Петимата нови играчи в “Берое” – първи коментари

STZAGORA.NET
*

Преди началото на първата тренировка за сезон 2015/16 пред камерите и фотообективите на журналистите застанаха петимата нови футболисти, подписали с “Берое” през последните седмици, а именно Стивън Петков, Георги Божилов, Иван Коконов, Венелин Филипов и Спас Делев (на снимката – от дясно наляво). Ето как те коментираха избора си да се присъединят към голямото беройско семейство.

Стивън Петков: “”Берое” бе отборът, който първи ме потърси в един много труден момент в моя живот. По един или друг начин всички видяха как постъпиха хората тук – като отношение, обстановка, условия и държание. Нямам думи, с които бих описал отношението на хората, треньори, ръководство, играчи и публика. За всичко това – едно голямо “благодаря”! И оттук нататъка колкото по-малко думи, толкова по-добре. Дано успеем да продължим колкото е възможно, по-напред по пътя ни в Европа и дано станем шампиони в “А” група.”

Георги Божилов: “Моят случай е подобен на този на Стивън. От “Берое” бяха най-настоятелни да премина тук и точно поради тази причина избрах този клуб. Надявам се занапред да направим една хубава подготовка и да се предпазим от контузии, което е най-важното. А за всичко останало, времето ще покаже.”

Иван Коконов: “За мен имаше няколко оферти, но от “Берое” показаха най-голям интерес и имаха желанието да ме привлекат в най-скоро време. С клуба се разбрах набързо, за да дойда да играя тук.”

Венелин Филипов: “Избрах “Берое”, защото този тим в последните години се превърна в един от най-добрите отбори в България. Великолепни условия за игра и затова резултатите не закъсняха.”

Спас Делев: “Прецених, че за мен и моето развитие най-добре е да премина в “Берое”, защото този отбор бе най-добрият в сравнение с тези, от които имах предложения.”

Подробности за петимата – тук >>>.
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн