ТЕЦ “Ей И Ес Гълъбово” спонсорира три социални заведения в Община Гълъбово

STZAGORA.NET

Рой Рийд

Три социални заведения в Община Гълъбово спонсорира ТЕЦ „Ей И Ес Гълъбово” със средствата, които бяха предназначени за корпоративни коледни подаръци за партньорите на компанията.

Компанията проведе инициативата за първи път в края на 2011 година, когато вместо обичайните тефтери, химикалки и годишни календари партньорите й получиха картичка на SOS „Детски селища”, придружена от послание, че спестените пари от корпоративни подаръци ще подпомогнат благородни каузи на територията на Община Гълъбово.

Така в Дневния център за деца и младежи с увреждания в Гълъбово бе изградена нова детска площадка, където сега всеки ден 15 малчугани ползват уредите, които са пригодени за деца със специални нужди.

Друго място, което получи подкрепа, е Домът за стари хора „Защитено жилище” в село Априлово. За първи път, откакто е построена сградата, покривът й бе ремонтиран. Така обитателите й вече не се притесняват от есенните дъждове и зимните снегове, които често я наводняваха.

Третата институция, на която екипът на „Ей И Ес Гълъбово” помогна със заделените средства, е местната Общинска организация на Съюза на инвалидите в България. Тя получи нужните уреди за рехабилитация.

„Уютът и спокойствието, които този жест донесе на хората, са несъизмерими и с най-скъпите материални богатства”, сподели изпълнителният директор на TEЦ „Ей И Ес Гълъбово” Рой Рийд.

ЕЙ И ЕС реализира десетки социални проекти на територията на община Гълъбово и региона. Изборът на каузи е продиктуван от ценностите на ЕЙ И ЕС, свързани с развитието на общността, инвестициите в по-добра среда, в инфраструктура и образование.
*

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн