Ясни са кандидат-кметовете на ГЕРБ в Стара Загора, Казанлък и Раднево

STZAGORA.NET

Живко Тодоров

На 3 юли (неделя) ще бъдат официално обявени кандидатурите на ГЕРБ за кметове на три общини в Старозагорска област, научи “Старозагорски новини” от източник, близък до партийната централа.

За Стара Загора това е депутатът Живко Тодоров. Припомняме, че той беше един от петимата номинирани от общото събрание на общинската структура на ГЕРБ на 18 май т.г. При явния вот Тодоров получи най-много гласове – 316, следван от областния управител Йордан Николов, Христо Недялков, депутата Иван Колев и Пламен Русев.

Галина Стоянова

За община Казанлък кандидатът на ГЕРБ за кмет е зам.-областният управител Галина Стоянов, а за община Раднево – настоящият кмет д-р Юлиан Илчев. До края на идния месец ще станат ясни и кандидатурите в останалите старозагорски общини.

Източникът на “Старозагорски новини” разкри, че ГЕРБ няма да залага на помпозна и скъпа предизборна кампания, а ще обърне повече внимание на непосредствените срещи с хората и техните проблеми. След 3 юли ще започне и сформирането на общинските предизборни щабове, в които ще бъдат разработени програмите на отделните кандидати.

Юлиан Илчев

От ГЕРБ са категорични, че надпреварата в бъдещите избори за местни органи на властта няма да бъде от лесните. От общинската организация на управляващата партия в Стара Загора се надяват, че тя ще премине цивилизовано и умно, без да се навлиза в компроматната война. (СН)
-vvv

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн