Първи работен ден на новия главен архитект на Стара Загора в Общината

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG_4566Община Стара Загора от днес има нов главен архитект. Длъжността зае арх. Младен Иванов. Той е роден в Стара Загора през 1981 г., завършва ППМГ „Гео Милев“, а след това продължава обучението си в Университета по архитектура, строителство и геодезия в София със специалност “Архитектура”. Семеен е, с едно дете.

Професионалния си опит добива в столицата, има 15-годишен стаж.

Арх. Иванов бе назначен на длъжността “Главен архитект”, след като спечели двуетапен конкурс – тест с въпроси и казуси от Закона за устройство на територията и писмена разработка на тема „Цели на главния архитект в устройственото планиране на Община Стара Загора.

Арх. Иванов коментира, че ще работи за намаляване на административната тежест за привличане на повече инвестиции, както и създаване на повече възможности за културния туризъм в общината. За него позицията е предизвикателство, но и шанс да помогне за развитието и потенциала на родния си град.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн