МГЕРБ накара Стара Загора да пулсира в тракийски ритъм

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

X3_01465X3_01491Инициативата на младежката структура на ГЕРБ – “Пулсът на Стара Загора”, събра стотици хора в парк “Артилерийски”. Всички те се хванаха за ръце под ритъма на тракийско хора и с флашмоб изобразиха здравия сърдечен пулс на Града на липите. Идеята на МГЕРБ – Стара Загора отново получи подкрепата на фолклорни танцови клубове и формации от региона.

“След две години пандемия отново сме заедно, за да изиграем най-дългото старозагорско хоро. Целта ни е да внесем позитивно настроение и да се обединим около традициите. Благодарим на всички, които откликнаха на призива ни и дойдоха с национални носии!” – каза областният координатор на младежката структура на ГЕРБ Милен Димитров.

Хорото поведе представител на Фолклорна танцова формация “Настроение”, който беше избран с жребий. В танцуващия пулс се включиха областният координатор на ГЕРБ – Стара Загора Радостин Танев и председателят на МГЕРБ Георг Георгиев. Те приветстваха инициаторите и участниците в инициативата и им благодариха, че в дни на изпитания и кризи са успели да провокират много позитивни емоции, опирайки се на българския фолклор.

X3_01506X3_01514X3_01529
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн