Фестивал на знанието на Тракийския университет – 15 април

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

плакатНа 15.04.2022 г. бул. “Цар Симеон Велики” и пространството пред сградата на Община Стара Загора ще се превърнат в своеобразна сцена на “Фестивала на знанието” на Тракийския университет.

От 11 ч. всички посетители на “Фестивала на знанието” ще имат възможност да се запознаят с дейността на 9-те структурни звена на университета. Аграрен факултет, Ветеринарномедицински факултет, Медицински факултет, Педагогически факултет, Стопански факултет, Факултет Техника и технологии – Ямбол, Медицински колеж – Стара Загора, Филиал – Хасково, Департамент за информация и повишаване квалификацията на учителите ще представят по атрактивен начин предлаганите от тях специалности.

От 17 ч. посетителите ще се забавляват с изпълненията на академичния музикален състав “Макрофагос” и “Новата гръцка музика” на студентките по ветеринарна медицина Екатерини Тартани и Хриса Факу, както и на танцов състав от Благоевград.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн