8 години затвор и санкция от 5000 лв. за блудство получи 35-годишен

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

_Temida-2 NK-NPKПо обвинителен акт на Районна прокуратура-Стара Загора е осъден И.Д., на 35 г. Той е признат за виновен за това, че на 27-28.07.2018 г. в гр.Мъглиж и в землището на гр. Мъглиж, обл. Стара Загора, в условията на продължавано престъпление – на два пъти, е извършил действия с цел да удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на 16-годишно момиче, като е употребил сила и заплашване - престъпление по чл. 150, ал.1, вр. чл.26, ал.1 от Наказателния кодекс.

Районен съд – Казанлък е наложил на И.Д. наказание от 8 години лишаване от свобода при първоначален строг режим. Пострадалата е предявила граждански иск за причинени вреди, който е уважен в размер на 5000 лева.

И.Д. е с взета мярка за неотклонение „задържане под стража“. Присъдата на Районен съд – Казанлък не е влязла в законна сила и подлежи на обжалване, съобщиха от Апелативна прокуратура – Пловдив.
#vvv

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн