Георги Кадиев, “БСП за България”: Гласувах за смяна на модела, за справедливост и равен старт за всички

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*
Версия за смартфони >>>

P1430386Kadiev_vot_2“Гласувах за смяна на модела “Ако си близо до мен, имаш бизнес и работа, ако не си – нямаш”. Това заяви, след като гласува в 51-ва секция в СУ “Васил Левски”, водачът на листата на Коалиция “БСП за България” в 27-и Старозагорски избирателен район Георги Кадиев.

“Този модел свърши – допълни той. – Занапред ще има справедливост, равен старт за всички, максимален натиск върху корупцията. Защото най-лявата политика, която можем да имаме, е да спрем кражбите и корупцията. Тогава ще има за всички.”

Членът на Изпълнителното бюро на БСП Георги Гьоков и кандидат за народен представител от листата на коалиция „БСП за България” от 27 МИР дойде да гласува, придружен от семейството си и млади социалисти. Той даде своя вот в 78-а секция в Първо основно училище „Георги Бакалов”. След като упражни правото си на глас, Гьоков заяви:

„Гласувах за това, което винаги е било моя кауза и в годините, когато не съм бил в политиката – Стара Загора от град с богато минало и история да се превърне в град с бъдеще – с високотехнологична индустрия, млади спокойни и щастливи хора и възрастни с достойни старини. А България да бъде стабилна страна без корупция и престъпност”.

Gyokov_vot

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн