Маноил Манев, ГЕРБ-СДС: Гласувах за това, градежът, а не “изчегъртването” да води България

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*
Версия за смартфони >>>

P1430378“Гласувах, за да спрем хаоса и да няма повече политици и министри с луди очи и луди души, които се опитват да управляват България, както са го правили след 9.9.1944 г. Гласувах за градежа на България. Защото “изчегъртването” е лесно, но градежът е важен.”

Това заяви, след като упражни правото си на глас в 42-ра секция в Търговската гимназия в Стара Загора, вторият в листата на Коалиция ГЕРБ-СДС за 27-ми Старозагорски избирателен район Маноил Манев.

“Не си спомням да сме били някога в ситуация, когато освен играчите на политическата арена, и правителството е поело роля да прави политическа кампания – продължи той. – Предизборна кампания с арести, с лъжи, с едни документчета, наречени “предупредителни протоколи”, които нямат никаква процесуална стойност, а само плашат хората.

След тези избори е задължително да има правителство. Защото България е в трудна ситуация, светът също. Трябва да излезем от ситуацията на “изчегъртване”. Изпуснатите язовири, образно казано, сега трябва отново да се напълнят. Трябва да се използват парите от Европа и много неща да се свършат. Тези, които искат избори до дупка, нека хубаво да си помислят кое е по-добро за България. Страната ни трябва да започне да гради отново. Да се върнем към това, градежът да определя движението на страната.”
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн