Пламен Караджов: БСП настоява за присъствени заседания на Общинския съвет в Казанлък

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Пламен Караджов

Пламен Караджов

Заседанието на местния парламент в Казанлък, насрочено за 27 април, вторник, да бъде присъствено, настоява Групата общински съветници на „БСП за България“ в Казанлък, съобщиха от Областния съвет на партията.

„Здравният министър отмени повечето ограничителни мерки. Парламентът заседава присъствено, както и повечето общински съвети в страната. Смятаме, че е време да преминем към нормален и пълноценен режим на работа“ – каза ръководителят на левицата в Общинския съвет Пламен Караджов, който внесе предложението в Председателския съвет.

БСП настоява и заседанията на постоянните комисии също да се провеждат присъствено, защото наложената имейл практика е имитация на заседания на 9-членните комисии, сочат мотивите на общинските съветници. Според тях няма текст в нито една издадена заповед, който да налага ограничение за събиране на 9-10 човека на закрито.

„С отпускането на мерките ние от Групата на „БСП за България“ се надяваме предложението ни да се приеме и да се премине към нормално заседание на Общинския съвет след едногодишното ограничение. Ние сме избрани от жителите на община Казанлък за пълноценно изпълнение на задачите, дори и по време на кризи“ – подчерта Пламен Караджов.
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн