Разследват заплахи и насилие спрямо 71-годишна жена от непознат в Казанлък

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

_Temida-2 NK-NPKРайонна прокуратура Стара Загора, Териториално отделение Казанлък, наблюдава бързо производство за това, че на 22.04.2021 г. в Казанлък по хулигански подбуди е причинена лека телесна повреда на 71-годишна жена – престъпление по чл.131, ал.1, т.12, вр. чл.130, ал.1 от Наказателния кодекс, съобщиха от Апелативна прокуратура – Пловдив.

Пострадалата 71-годишна жена се е прибирала в дома си, когато е била нападната от непознат мъж. Той й е отправил заплахи и се е опитал да я души. Б.Х., на 25 г. е задържан за 24 часа по Закона за МВР. Активно се извършват първоначалните процесуални действия, като се разпитват свидетели, назначени са и медицински експертизи.

Събрани са данни, че Б.Х. е употребявал упойващо вещество – бронз. Лекар ще изготви и експертно заключение за характера и вида на причинените телесни увреждания на пострадалата жена.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн