ТПП – Стара Загора раздава на интересуващите се наръчник за търговия с Китай

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Книжки_Млади предприемачиВ Търговско-промишлена палата – Стара Загора  пристигнаха екземпляри от последните книжки на изданието „Млади предприемачи – наръчник за платформи за електронна търговия в Китай“ - Наръчник за платформи за електронна търговия в Китай (кн. №5) и Наръчник за сертифициране на вносни биопродукти в Китай (кн. №6). Книжките са подготвена и отпечатани от Центъра за насърчаване на сътрудничеството в областта на селското стопанство между Китай и страните от Централна и Източна Европа (ЦНСССКЦИЕ). Изданието се базира на проучване на  ЦНСССКЦИЕ  и цели да мотивира и подготви младите хора и студентите в България да представят родни продукти от областта на земеделието в Китай. В работата си ЦНСССКЦИЕ акцентира върху обучителните семинари и курсове за млади предприемачи, предоставяйки необходимата информация за регулаторната база за търговия с Китай.

Тези, които имат интерес към темата, могат да получат безплатно екземпляри от изданието от офиса на Палатата, до изчерпване на количеството. Екземпляри ще бъдат предоставени и на библиотеките.

На https://china2ceec.org/narychnici/ може да изтеглите електронните версии на излезлите до сега книжки 1, 2, 3, 4, 5 и 6

Припомняме, че през м. април 2019 г. в Стара Загора се проведе форум за представяне на дейността и проектите на ЦНСССКЦИЕ, на който се постигна договореност Стара Загора да бъде един от водещите региони, които участват в този процес. През м. май 2019 г. в Тракийски университет се проведе работна среща-семинар за запознаване с дейността и възможностите на ЦНСССКЦИЕ.

#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн