Spartan отвори първия си ресторант у нас в старозагорския Мол Галерия

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
За промоцията на заведението в Стара Загора пристигна изпълнителният директор на голямата румънска верига от 46 ресторанта за бързо хранене Габриел Мелничук
*
P1420011P1420019Spartan стъпи в България с първи ресторант в Стара Загора. Той се намира в Мол Галерия, на най-горното ниво, където е и кино “Cinema City”. Заведението се забелязва отдалеч с големия светещ надпис в традиционния за веригата светлозелен цвят, в който е решена и зоната с масите му.

Габриел Мелничук

Габриел Мелничук

Анимацията и музиката на известния DJ DAMYAN, както и пристигането за промоцията накуп на целия футболен отбор на “Берое” (в Румъния Spartan е голям спонсор на футбола и баскетбола) привлече към събитието много старозагорци. Те бързо оцениха по достойнство вкуса на специалитетите Spartan, вдъхновени от гръцката кухня. Заваляха поръчки, като повечето хапваха на място, други си вземаха за вкъщи пакети с Гирос и Сувлаки, а някои от по-гладните дори се връщаха да си поръчат и допълнителна порция. Под формулировката “Меню” основното ястие върви заедно с картофки, сос и Кока-Кола, с обща цена.

От четвъртък до неделя всеки, закупил продукт или меню от вкусните предложения на Spartan, получава по още един като подарък. А тези, които дадат своята оценка за продуктите, ще участват в томбола за спечелването на едно безплатно меню на ден за цял месец.

Със стъпването си в Стара Загора Spartan даде работа на 14 млади старозагорци, отбеляза в словото си изпълнителният директор на веригата Габриел Мелничук. Предлаганите специалитети са от пилешко, свинско, телешко и агнешко месо. Те се допълват идеално от пресни салати от местни производители и гама от 5 соса по уникални фирмени рецепти. Хлебчетата се правят от тесто, което се замесва на място с жива закваска.

“С тази промоция, която имаме през следващите дни, ви приканваме да опитате продуктите и сами да се уверите в превъзходния им вкус. Ще можете да участвате и в нашата томбола. Първият ни ресторант е в Стара Загора, но нашите планове за следващите 3-4 години включват още локации на Spartan. Следват Варна, Пловдив и София, като ресторантите ни на първо време ще станат 5. Искаме да се наложим тук с това, което правим. Вярвам, че хората ще ни разпознават, и че ще можем да засилим комуникацията между Румъния и България.

Приветствие към новия партньор Spartan отправи и маркетинг мениджърът на Мол Галерия Добромира Петрова. “За нас е огромна чест, че идвайки в България, те откриват първия си ресторант именно в Стара Загора. Приветстваме ги с “Добре дошли!” и им пожелаваме успех при нас” – каза тя.

Лентата на новия ресторант прерязаха изпълнителният директор на Spartan Габриел Мелничук, регионалният мениджър за България Александър Галеа и Добромира Петрова (на втората снимка). След което всички присъстващи опитаха от голямата торта на Spartan с традиционната за бранда зелена глазура.

Още по темата:
Легендарният вкус на Spartan вече е в Мол Галерия в Стара Загора

Откриването на първия Spartan в България анимира DJ Damyan

Откриването на първия Spartan в България анимира DJ Damyan

Тортата сряза Алекс Чивботариу - мениджър на Spartan

Тортата сряза Алекс Чивботариу – мениджър на Spartan

 

За откриването на Spartan дойдоха и футболистите на "Берое"

За откриването на Spartan дойдоха и футболистите на “Берое”

Звездите на "Берое" си поръчаха вкусни неща в Spartan

Звездите на “Берое” си поръчаха вкусни неща в Spartan

P1420002P1410983
P1420026P1410972
P1410944P1420035
P1410955P14109552
P1410953P1410954
P1410966P1410984
P1410957P1410989

Опашка за вкусна храна пред Spartan

Опашка за вкусна храна пред Spartan

Попълването на оценка за продуктите Ви включва в томболата с безплатно меню за месец

Попълването на оценка за продуктите включва клиентите в томболата с безплатно меню за месец

#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн