Доброволци от EVN – Пловдив боядисаха с родители старозагорска детска градина

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
добряциБлаготворителна инициатива по проект на електроразпределителното дружество EVN проведоха в Детска градина №25 „Ален мак“ в Стара Загора.

Програмата EVN за България е посветена на всички нуждаещи се лица или социални групи, неправителствени организации, сдружения с общественополезна дейност, домове за деца и възрастни и други нетърговски организации. Участниците в доброволческите акции се наричат „добряци“ – хора със златни сърца.

С доброволния труд на служители на компанията, пристигнали от Пловдив, лицевата страна на оградата на детското заведение грейна в цветовете на дъгата. Водени само от желанието да зарадват малките палавници, „добряците” дариха доброволният си труд в името на щастливите детски усмивки.

Провокирани и развълнувани от жеста им, родителите също проявиха съпричастност и се включиха в боядисването.

„Казват, че в наши дни има дефицит на хора. Хора, които се раздават, хора, които даряват времето си, знанията си, уменията си. Нашата инициатива опровергават това твърдение“, коментира Меглена Бакърджиева, директор на детското заведение.

Тя благодари на хората, участвали в инициативата, за тяхната доброта, човечност и готовност да приемат предизвикателства в името на един по-добър свят.

IMG_0110IMG_0174
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн