Клетва положиха кметовете и общинските съветници в община Братя Даскалови. Председател на ОбС стана Катя Иванова от ПД “Социалдемократи”

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Зам.-областният управител Красимир Червилов закле кметовете и общинските съветници от община Братя Даскалови. Клетва положиха кметът на общината Иван Танев, шестимата кметове на кметства и 11-те общински съветници.

Иван Танев, който ще бъде кмет трети мандат, благодари на всички жители на общината за избирателната активност и за доверието, което отново му бе гласувано. Той призова представителите на различните политически партии в Общинския съвет да загърбят политическите си пристрастия и да работят заедно за просперитета на района.

Свещеници отслужиха тържествена света литургия за здраве и благоденствие.

По втора точка от дневния ред общинските съветници преминаха към избор на председател на Общинския съвет. В залата постъпи само едно предложение – за Катя Иванова от Политическо движение „Социалдемократи“. Тя бе избрана с пълно единодушие.

DSC_1342 (Large)DSC_1334-1 (Large)
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн