Кандидат-кметът на ВМРО в Стара Загора е областният координатор Антон Андонов

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*

Антон Андонов

Антон Андонов

Кандидатът за кмет на Стара Загора от ВМРО е областният координатор на партията Антон Андонов, общински съветник в изтичащия мандат 2015-2019 г. Това бе обявено на пресконференция днес.

Антон Андонов е инициатор за успешно проведената през 2018 година смяна на турско-арабските имена на 868 местности в община Стара Загора. Преди време ВМРО-БНД проведе кампанията за превръщането на бившата джамия в Стара Загора в Музей на религиите. Партията излиза периодично и със свои предложения по редица резонансни социални проблеми в страната и региона.

Като кандидат-кмет Андонов ще работи за създаването на повече места за паркиране в Стара Загора, както и за приемане на програма за образована раждаемост. В синхрон с идеите на ВМРО той обявява за свой приоритет и премахването на гетата в областния център като криминогенен фактор.

Обявени бяха и кандидат-кметовете на ВМРО-БНД в Казанлък – д-р Чавдар Ангелов, в Чирпан – Росен Иванов, в Павел баня – досегашния кмет Станимир Радевски и в Опан – също досегашния кмет Генчо Колев. В Гълъбово и Николаево ВМРО влиза в надпреварата със свои листи за общински съветници.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн