Възраждане влиза в изборната надпревара в Стара Загора с кандидат за кмет и общинска листа

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*

Искра Михайлова

Искра Михайлова

Днес,13.09.2019 г., Възраждане обявява своето включване в изборната надпревара за кмет на Община Стара Загора. Кандидатът на партията е Искра Михайлова, председател на общинската организация и водач на листата за общински съветници.

Искра Михайлова е на 36 години, семейна, с едно дете. Родена е и живее в Стара Загора, активна гражданка с изявена позиция и отношение към проблемите на града. По образование е специалист “Връзки с обществеността” и по-голяма част от професионалния си път е извървяла като такава.

По повод кандидатурата си тя коментира:

“Приемам участието си в тези избори като хвърлена ръкавица срещу статуквото. Съгражданите ни имат право на избор, а когато избираш от един кандидат – избор няма. Ние от Възраждане искаме радикална промяна в управлението на града ни. Бюрокрацията, формализмът и безотговорността достигнаха катастрофални размери и останаха безнаказани дълго време. Държим в местното управление да се наблегне на прозрачността, отговорността, яснотата в решенията, на делата в полза на обществото и бизнеса.

Ние се борим да събудим активност в интелигентните хора, да им върнем самочувствието на граждани на един хилядолетен град. В името на това, сме отворени към сътрудничество с опозиционни на сегашното управление партии, сдружения и най-вече граждани, с които съзираме общи цели за развитието на Стара Загора.”

Основни акценти в програмата на Възраждане за тези избори са прозрачно управление на администрациите, достъпна градска среда за хора с увреждания, замърсеният въздух, проблемите с паркирането, ремонтите на ремонтите и липсата на ефективен контрол.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн